FHDL 8. forduló, beszámoló

2020. június 19-én a nyolcadik fordulóval folytatódott FHDC liga versenysorozata! Az elmaradt 4-7 fordulók törlésre kerültek, eredmény nélkül!

32 fő versenyengedéllyel nem rendelkező darts játékos mérte össze tudását a Free Hill Darts Club Csengery utcai termében!
Külön öröm számunkra, hogy a versenyen tiszteletét tette a kézilabda élvonalában játszó Pallag Péter csurgói kézilabda kapus!
A versenyzők nyolc csoportban kezdték meg a küzdelmeket, melyekből 3-3 fő jutott tovább a 32-es főtáblára, ahol a csoportelsők kiemelésre kerültek!
A főtáblás első kör után a kiesettek elkezdhették a főággal párhuzamosan zajló Lucky Loser versenyt is, amely mint már szinte hagyomány, őrületes hangulatban telt! 😉

a végső csapat…

A Free Hill Darts League nyolcadik fordulóját végül, az egész nap magabiztos versenyzést mutató, Pallag Péter nyerte, aki először vett részt a versenysorozatban, reméljük még találkozunk! 😉
A második helyen, Parély József végzett, míg a harmadik helyet a főtáblán nagy menetelést mutató, Nagy Máté szerezte meg!

A Lucky Loser versenyt klubunk fiatal reménysége Böröcz Martin nyerte, megelőzve a már rutinos versenyzőknek számító Takács Pál, és Szabó Barnabás urakat!

 

Követekező liga forduló időpontja július 10., várunk minden kedves érdeklődőt!

FHDC