FHDL, 2. forduló, beszámoló!

2020. január 31-én folytatódott FHDC liga versenysorozata!

Bár az előrejelzések nem ezt mutatták, illetve a Szalagavató rendezvények sok-sok darts játékosnak kötelező programot biztosítottak, ennek ellenére ugyanúgy, mint az első fordulóban, 39 nevező jelentkezett a versenyre, akik nyolc csoportban küzdöttek egymással a verseny első szakaszában! 2 nyert legig tartottak a mérkőzések, azonban a játékosoknak már ebben a szakaszban is teljes koncentrációra volt szükségük, ahhoz, hogy a továbbjutást érő első két helyet megszerezhessék csoportjukban!

Az egyenes kieséses szakaszra 16 versenyző harcolta ki a részvételt, akik az elődöntőig három nyert legben döntötték el a továbbjutást!

Ezzel párhuzamosan a főtáblára nem jutóknak is lehetőséget biztosítottunk játékuk további tökéletesítésére, a fordulóban bevezetett és nagy sikert hozó Lucky Loser versenyünkben!

A főtáblán ismét nagy csatákban alakultak ki az elődöntő párosításai: Parély József Molnár Marcival, míg Bíró Péter Horváth Balázzsal nézett farkasszemet!

A második fordulót végül a lehetséges legszorosabb mérkőzésen Parély József nyerte, a harmadik helyet Horváth Balázs, az Free Hill Darts Club játékosa szerezte meg!

A Lucky Loser versenyt Skriba Szabolcs nyerte, Budai Barnabást (FHDC) legyőzve a fináléban.

Gratulálunk Minden résztvevőnek, következő liga forduló:
2020. február 21. péntek 18:00, azonban a versenyezni vágyók addig sem maradnak megmérettetés nélkül: megrendezésre kerül idei első Open versenyünk… részletek hamarosan, figyeljétek a beharangozót 

üdv:
FHDC Nagykanizsa